30.06.18 Marathon Amerongse Berg

Adres:
Nederland, Utrechtse Heuvelrug
Start
9:45 Lange afstand dames (LET OP: niet voor de Ladies Cup!)
10:00 Lange afstand heren (voor de mannen Cup)
10:15 Korte afstand dames (voor de Ladies Cup
10:30 Overige afstanden
Lang
87 km / 1800 hoogtemeters
Middel en Kort
58 km / 1200 hoogtemeters
Toelichting:
De eerste finishende dame die deelneemt aan de cup zet de referentietijd voor de Ladies Cup. De eerst finishende heren (in hun categorie) die deelnemen aan de cup zetten de referentietijd bij de heren.
Organisatie
Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG in samenwerking met organisatie SforZ Marathoncup
I:http://www.mbc-cyclo.nl
E: n.n.b.
T: n.n.b.
Startgeld
€22,50 per persoon
Inschrijving
http://www.mbc-cyclo.nl/inschrijving.html

30.06 MTB-Marathon Amerongse Berg

Marathon Amerongse Berg 2018

Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG organiseren in samenspraak met Staatsbosbeheer op zaterdag 30 juni 2018 de 12e Marathon Amerongse Berg .

LOCATIE

De cyclo wordt verreden op de Amerongse Berg. De start is aan de Burgwal in Amerongen (aan de N225, tussen Amerongen en Elst). Nabij het parcours is parkeergelegenheid. Om iedereen een kans te geven zijn/ haar auto te parkeren verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

VERZORGING

Op het circuit wordt een verzorgingspost gemaakt die elke deelnemer regelmatig passeert. In de verzorgingspost wordt water, sportdrank, koeken ed aangeboden. De organisatie verzoekt iedere deelnemer zich zo op te stellen dat andere deelnemers geen last ondervinden bij het passeren van deze post. Reparaties en lekke banden verwisselen moet door de deelnemer zelf worden verricht. Ook hier wordt verzocht jezelf zo op te stellen dat andere deelnemers geen hinder ondervinden. Voor technische ondersteuning is RIJWIELPALEIS Bilthoven aanwezig.

Nabij de start/ finishlijn is EHBO aanwezig. Restaurant 'het Berghuis' is direct nabij de start/ finish. Indien je iets wilt gebruiken kan je hier terecht. Nadrukkelijk wijzen wij erop dat ook wij hier te gast zijn en dat het nuttigen van meegebracht eten en drinken niet is toegestaan indien je gebruik maakt van het restaurant (+ buitenterras). Nabij de start/ langs de route is voldoende plaats om meegebrachte versnaperingen te nuttigen. Het restaurant heeft de beschikking over één douche.