20.06.18 Marathon Amerongse Berg

Adres:
Nederland, Utrechtse Heuvelrug
Start
9:45 Lange afstand dames
10:00 Lange afstand heren
10:15 Korte afstand dames
10:30 Overige afstanden
Lang
87 km / 1800 hoogtemeters
Middel en Kort
58 km / 1200 hoogtemeters
Toelichting: De vrouwen die zich voor de lange afstand in de cup hebben ingeschreven rijden de 58 km, maar de vrouwen die aan de cup meedoen op de korte afstande rijden die ook, er is geen kortere afstand dan 58km. Wel is het zo dat de dames die voor de cup de korte afstand rijden, onderling hun referentie tijd bevechten. Dus de eerst finishende dames (die deelneemt aan de cup) zet alleen de referentietijd voor de categorie waarin zij deelneemt aan de cup.
Organisatie
Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG in samenwerking met organisatie SforZ Marathoncup
I:http://www.mbc-cyclo.nl
E: n.n.b.
T: n.n.b.
Startgeld
€22,50 per persoon
Inschrijving
http://www.mbc-cyclo.nl/inschrijving.html

30.06 MTB-Marathon Amerongse Berg

Marathon Amerongse Berg 2018             

Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG organiseren in samenspraak met Staatsbosbeheer op zaterdag 28 juni 2014 de 12e Marathon Amerongse Berg . De start is gepland om 10.00 uur.
Er kan ook dit jaar gekozen weer worden voor het rijden van een halve of hele marathon (ca 50 km/100km) op en rond de Amerongse Berg in Amerongen. Het afwisselende parcours van ca 17 kilometer heeft vele hoogtemeters (ca 950 hm bij 50 km/ ca 1.900 hm bij 100 km) en gaat weer over onbekende paden. 
Ook dit jaar wordt dit evenement georganiseerd om geld te genereren voor goede doelen. 
LOCATIE

De cyclo wordt verreden op de Amerongse Berg. De start is aan de Burgwal in Amerongen (aan de N225, tussen Amerongen en Elst). Nabij het parcours is parkeergelegenheid. Om iedereen een kans te geven zijn/ haar auto te parkeren verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

VERZORGING

Op het circuit wordt een verzorgingspost gemaakt die elke deelnemer regelmatig passeert. In de verzorgingspost wordt water, sportdrank, koeken ed aangeboden. De organisatie verzoekt iedere deelnemer zich zo op te stellen dat andere deelnemers geen last ondervinden bij het passeren van deze post.

Reparaties en lekke banden verwisselen moet door de deelnemer zelf worden verricht. Ook hier wordt verzocht jezelf zo op te stellen dat andere deelnemers geen hinder ondervinden. Voor technische ondersteuning is RIJWIELPALEIS Bilthoven aanwezig.

Nabij de start/ finishlijn is EHBO aanwezig.

Restaurant 'het Berghuis' is direct nabij de start/ finish. Indien je iets wilt gebruiken kan je hier terecht. Nadrukkelijk wijzen wij erop dat ook wij hier te gast zijn en dat het nuttigen van meegebracht eten en drinken niet is toegestaan indien je gebruik maakt van het restaurant (+ buitenterras). Nabij de start/ langs de route is voldoende plaats om meegebrachte versnaperingen te nuttigen. Het restaurant heeft de beschikking over één douche.

TIJDREGISTRATIE

Ook dit jaar zal de tijdregistratie worden verzorgd door Racetimer. Buiten de gereden tijd zullen ook de rondetijden worden vastgelegd. Als service ontvangt iedere deelnemer direct na de finish de tijden per sms en kan na enkele dagen de video-finish van iedere deelnemer worden teruggekeken. 

INSCHRIJVEN,  www.mbc-cyclo.nl/inschrijving.html

Het inschrijfgeld bedraagt € ...,-- per persoon, betaling kan uitsluitend via automatische incasso.Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Indien je de goede doelen extra wilt ondersteunen is er een mogelijkheid om een extra bijdrage te doneren. Dit is vrijwillig en niet verplicht! De bijdrage zal evenredig worden verdeeld over alle goede doelen. Wij bedanken je bij voorbaat voor de (extra) ondersteuning. Zie voor informatie over de goede doelen de website.

De adresgegevens zullen worden gebruikt voor het versturen van het startbewijs, controleer deze dus goed voor het bevestigen van de inschrijving. Het eventueel ingevulde (mobiele-) telefoonnummer zal worden gebruikt voor het per sms versturen van de gereden tijd. Deze wordt verstuurd direct nadat je gefinisht bent.

INSCHRIJVEN (nog niet mogelijk) 

Algemeen

Voor dit evenement geldt een maximaal aantal van 700 deelnemers. De startnummers zullen worden toegewezen op volgorde van inschrijving.

Enkele dagen voor het evenement worden de startbewijzen/ stuurborden toegestuurd naar het adres wat is opgegeven bij de inschrijving. Een stuurbord is het betalingsbewijs en zal voorop de fiets geplaatst moeten zijn tijdens de cyclo. Deelnemers zonder stuurbord zullen worden verwijderd van het circuit.